Door cookies wordt ons aanbod gemakkelijker en effectiever te gebruiken. Door onze website te gebruiken verklaart u in te stemmen met het gebruik van cookies.

close
Shop nu en win Shop nu en win
Deelnamevoorwaarden voor de TOM TAILOR prijsvraag die op 23-11-2014 van start gaat
§ 1 Organisator van de prijsvraag

De prijsvraag wordt georganiseerd door TOM TAILOR E-Commerce GmbH & Co. KG, Hegen 1, 22113 Oststeinbek (Duitsland), vertegenwoordigd door de hoofdelijke aansprakelijke directie-voerende vennootschap TOM TAILOR Verwaltungs-GmbH, Garstedter Weg 14, 22453 Hamburg (Duitsland), ingeschreven bij Amtsgericht Hamburg: HRB 121 822, welke vennootschap op haar beurt wordt vertegenwoordigd door de directeuren Dieter Holzer en Stephanie M. Hackemann.

§ 2 Gebied

De prijsvraag wordt gehouden in het leveringsgebied van de webshop van TOM TAILOR.

§ 3 Prijs

Onder alle deelnemers wordt op basis van een toevalsgenerator de volgende prijs verloot:

Drie overnachtingen in Villa 1903, Bismarckstr. 16 · 25980 Sylt OT Westerland, Duitsland.

  • Drie overnachtingen in het A- of B-seizoen in een appartement voor 4 personen in Villa 1903, naar keuze en afhankelijk van beschikbaarheid
  • Verblijf inclusief eindschoonmaak en welkomstpakket
  • Gebruik van de eigen wellnessfaciliteiten van het huis

§ 4 Deelname aan de prijsvraag

(1) Deelnamegerechtigd zijn alle personen ouder dan 18 jaar die woonachtig zijn in het leveringsgebied van de webshop van TOM TAILOR.

(2) Om aan de prijsvraag deel te nemen moet de deelnemer zich via het daarvoor bestemde formulier aanmelden door zijn of haar e-mailadres in te vullen en te klikken op de knop waarmee men zich kan aanmelden op de nieuwsbrief en kan deelnemen, of door in de periode van 23-11-2014 tot en met 23-12-2014 een bestelling te plaatsen in de webshop van TOM TAILOR, waardoor men zich automatisch voor de prijsvraag aanmeldt.

(3) De deelname sluit op 23 december 2014 om 24:00 uur. De datum waarop het prijsvraagformulier is verzonden of de bestelling is geplaatst, is doorslaggevend voor of men nog tijdig heeft deelgenomen.

(4) Uitgesloten van deelname aan de prijsvraag zijn wettelijke vertegenwoordigers en medewerkers van de organisator, gelieerde vennootschappen en hun naasten en meewerkende ondernemingen.

(5) De prijs wordt onder alle deelnamegerechtigde deelnemers aan de prijsvraag in het leveringsgebied van de webshop van TOM TAILOR verloot.

(6) De winnaars worden per loting bepaald en krijgen schriftelijk bericht. Bekendmaking van de uitslagen is onder voorbehoud.

(7) Op het moment dat de prijs is uitgereikt, wordt TOM TAILOR ontslagen van alle verplichtingen. De aansprakelijkheid voor juridische of materiële gebreken wordt uitgesloten.

(8) Gehele of gedeeltelijke contante uitbetaling van de verlote prijs is uitgesloten.

(9) De deelname-instemming en het aanmeldingsformulier moeten binnen de in de prijsvraag genoemde termijn ontvangen zijn. De elektronisch vastgelegde ontvangst van de e-mail bij de webshop van TOM TAILOR dient ter controle of aan de uiterste deelnametermijn is voldaan.

(10) De door de deelnemers ingevulde gegevens voor deelname aan de prijsvraag worden alleen gebruikt voor het verwerken en afhandelen van de prijsvraag en worden niet aan derden doorgegeven of zonder toestemming van de deelnemers voor reclamedoeleinden gebruikt.

§ 5 Geen weg van rechte

De weg van rechte is uitgesloten.

§ 6 Afhandeling

(1) De deelnemer wordt tijdig via een e-mail aan het opgegeven e-mailadres op de hoogte gebracht van de prijs en om een bevestiging gevraagd.

(2) Als een deelnemer niet binnen 4 weken bevestigt de prijs in ontvangst te willen nemen, dan vervalt de prijs. Mochten de opgegeven contactmogelijkheden foutief blijken te zijn (bijv. ongeldige e-mailadressen), dan is TOM TAILOR E-Commerce GmbH & Co. KG niet verplicht het juiste adres te achterhalen. Eventuele nadelen van onjuiste contactgegevens komen ten laste van de deelnemer.

(3) Contante uitbetaling of ruilen van de prijs, of overdracht ervan aan andere personen, is niet mogelijk. Een deelnemer kan van de prijs afzien. In dat geval wordt een nieuwe winnaar aangewezen per toevalsgenerator. De overhandiging van de prijs wordt individueel met de deelnemers afgestemd.

(4) De gewonnen reis wordt uitsluitend via rechtstreeks contact tussen de winnaar en de betreffende prijssponsor of een daardoor aangewezen reisorganisatie afgehandeld. Als er in de prijsvraag niet al een datum voor de reis is aangegeven, is het bepalen van de datum voor de reis alleen aan de prijssponsor of de reisorganisatie voorbehouden. Aanspraak op een bepaalde reisdatum is niet mogelijk. Als de reis niet op of binnen de door de prijssponsor of reisorganisator vastgestelde datum of termijn wordt gemaakt, dan kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de prijs.

(5) Met het bevestigen van de reis accepteert de winnaar de reisvoorwaarden van de aanbieder.

(6) De heen- en terugreis naar het vertrekpunt van de reis (vliegveld, treinstation etc.) is voor kosten van de winnaar. Hetzelfde geldt ook voor alle kosten die tijdens de reis ontstaan (minibar, telefoon etc.). De waarde van de reis in de aanbiedingstekst is gebaseerd op de duurste reistijd en is daarmee onderworpen aan seizoensspecifieke afwijkingen en valutaschommelingen, afhankelijk van het tijdstip van aanbieding en het moment waarop de reis gemaakt wordt. Verrekening van een dergelijk waardeverschil is niet mogelijk.

betaal geen verzendkosten tot 31-12-2014
Sorteren: Filter:
Maat
Meervoudige selectie
Kleur
  • Meervoudige selectie