Door cookies wordt ons aanbod gemakkelijker en effectiever te gebruiken. Door onze website te gebruiken verklaart u in te stemmen met het gebruik van cookies. Lees verder Ok
 1. Bestelling/verzending
  • 1. Geldt er een minimale bestelwaarde?
   Ja, in de TOM TAILOR E-shop geldt een minimale bestelwaarde van € 24.
  • 2. Geldt er een bestellimiet?
   Ja, de bestellimiet bedraagt € 550. Bij alle artikelen worden uitsluitend voor consumenten gangbare hoeveelheden geaccepteerd.
  • 3. Zijn de door mij bestelde artikelen ook altijd leverbaar?
   Normaal gesproken worden in de TOM TAILOR E-shop alleen artikelen getoond die ook daadwerkelijk voorradig zijn. Hoewel onze artikeldatabase heel vaak wordt geactualiseerd, kan het bij wijze van uitzondering echter gebeuren dat een artikel al op is op het moment dat u uw bestelling verzendt.
   Als meerdere personen namelijk tegelijkertijd een artikel bestellen dat nog slechts eenmaal voorradig is, kan helaas pas na verwerking van uw bestelling worden vastgesteld of het gewenste artikel leverbaar is. Als een besteld artikel niet geleverd kan worden omdat het is uitverkocht, delen wij u dit zo spoedig mogelijk mee.
   Bovendien is de kans dat afgeprijsde artikelen uitverkocht zijn groter naarmate er meer tijd zit tussen het vullen van het winkelmandje en het verzenden van de bestelling. Zodra wij uw bestelling in het magazijn verwerken, ontvangt u van ons per e-mail een definitieve en betrouwbare reactie op uw bestelling.
  • 4. Zijn uitverkochte artikelen op een later tijdstip weer leverbaar?
   Helaas kunnen wij geen informatie verstrekken over latere levering van afzonderlijke artikelen.
   Kijkt u op de overzichtspagina's welke artikelen wij in ons bestand hebben - zodra een maat-/kleurcombinatie niet meer voorradig is, wordt dit hier onmiddellijk aangegeven.

   Het kan dus altijd de moeite waard zijn om in onze E-shop te zoeken naar het door u gewenste artikel.
  • 5. Hoe kan ik het snelste afgeprijsde artikelen vinden?
   Via de knop 'SALE', die u bovenin de navigatiebalk kunt vinden, komt u bij een compleet overzicht van alle afgeprijsde artikelen in de TOM TAILOR E-shop terecht.
   Via onze Newsletter wordt u eveneens op de hoogte gehouden van alle actuele afgeprijsde artikelen. Om u gratis en vrijblijvend te abonneren op de Newsletter, hoeft u alleen uw e-mailadres in te vullen in het desbetreffende veld op de startpagina en vervolgens op 'Verzenden' te klikken.
  • 6. Hoe kan het dat de TOM TAILOR E-Shop en de fysieke TOM TAILOR winkels in één en hetzelfde land soms verschillende kortingen hanteren?
   In principe gelden voor onze producten in de E-shop en in de TOM TAILOR winkels dezelfde aanbevolen verkoopprijzen. Soms kunnen er verschillende kortingen worden gehanteerd, omdat de E-shop en de winkels vanuit verschillende magazijnen worden bevoorraad. Om voor een evenwichtige voorraad te zorgen, worden artikelen wel eens verschillend afgeprijsd. In alle gevallen geldt de prijs die in de desbetreffende shop/winkel wordt aangegeven.
  • 7. Prijswijzigingen na bestellingen
   Voor een bestelling geldt altijd de prijs zoals aangegeven op het tijdstip van bestelling. Als de prijzen in onze TOM TAILOR E-shop achteraf veranderen (ongeacht of dit blijvende of tijdelijke kortingen, zoals bijv. uitverkoop- of kortingsacties, betreft), is dit niet van invloed op bestellingen die al geplaatst zijn. Wij vragen uw begrip ervoor dat wij in dergelijke gevallen de prijs niet alsnog kunnen verlagen.
  • 8. Tegoedbonnen inwisselen
   Er zijn verschillende soorten tegoedbonnen, die u in de E-shop als betaalmiddel voor uw bestellingen kunt gebruiken. Dit kunnen standaard tegoedbonnen zijn, die u altijd in de E-shop kunt kopen en inwisselen. Dit kunnen echter ook Promotion-tegoedbonnen zijn, die wij in het kader van marketingacties zoals prijzenacties e.d. uitdelen. Houd u er rekening mee dat niet altijd alle soorten tegoedbonnen of Promotion Codes voor alle artikelen in de E-shops kunnen worden gebruikt. Welke tegoedbon waarvoor kan worden ingewisseld, kunt u bij de desbetreffende actie terugvinden. De tegoedbonnen worden in de klantenaccount bijgehouden (zie klantenaccount).
  • 9. Hoe kan ik achteraf een artikel aan mijn bestelling toevoegen?
   Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of om er een artikel aan toe te voegen. U moet in dat geval een nieuwe bestelling doen.
  • 10. Hoe kom ik het snelst te weten wat nieuw is in de TOM TAILOR E-shop?
   U krijgt een volledig overzicht van alle nieuwe artikelen via de knop 'Nieuw in de shop'
  • 11. Hoe kan ik TOM TAILOR-artikelen bij mij in de buurt vinden?
   Met de StoreFinder kunt u een TOM TAILOR winkel bij u in de buurt vinden. Kies de gewenste collectie, vul uw postcode in in het desbetreffende veld en klik op de knop 'Zoeken'.
  • 12. Hoe kan ik het door mij gewenste artikel vinden?
   In de menubalk bovenin kunt u onze verschillende collectielijnen WOMEN, MEN, KIDS, Denim Female, Denim Male, Shoes & Accessories, Bed&Bath vinden.
   Klik op een van de genoemde categorieën en dan verschijnen onder elkaar alle bijbehorende artikelgroepen. Door vervolgens op de artikelgroep te klikken, krijgt u een volledig overzicht van alle aanwezige artikelen. Hier kunt u nu gericht een artikel kiezen en zo in een vergrote weergave alle relevante informatie zien.
   Wij kunnen in onze E-shop niet het volledige TOM TAILOR-assortiment aanbieden. Wij vragen om uw begrip hiervoor. Mocht u bij ons een artikel, een kleur of een maat niet kunnen vinden, dan kunt u via de StoreFinder een TOM TAILOR winkel bij u in de buurt zoeken. Wellicht vindt u daar wel het door u gewenste artikel.
  • 13. Hoe hoog zijn de verzendkosten?
   TOM TAILOR brengt 0,99 aan verzendkosten in rekening voor iedere bestelling. Het retourneren van artikelen blijft gratis voor u.
  • 14. Worden bestellingen overal ter wereld afgeleverd?
   Om logistieke redenen kunnen wij bestellingen op dit moment alleen binnen Nederland leveren.
   Vermeld als besteladres altijd uw woonadres. Als u de bestelling bij een ander adres wilt laten bezorgen, kunt u dit tijdens het bestellen in de desbetreffende rubriek bij 'Leveradres' aangeven.Het is niet toegestaan een postbusadres in te vullen.
 2. Retourzending
  • 1. Wat moet ik doen als ik een artikel wil ruilen of terugsturen?
   Het is op dit moment helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen voor een ander artikel. U kunt alle artikelen die u bij de TOM TAILOR E-shop heeft gekocht echter binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos onder vermelding van de reden van retourzending terugsturen.
   Als u binnen deze termijn gebruik maakt van uw recht om artikelen te ruilen of terug te sturen, komt de koopovereenkomst te vervallen. Om een snelle afhandeling te garanderen, verzoeken wij u het artikel altijd met het originele prijskaartje en de originele verpakking evenals een ingevulde retourbon naar ons terug te sturen.

   Gratis retourservice?

   U kunt alle artikelen die u in de E-shop van TOM TAILOR koopt binnen 14 dagen na ontvangst gratis terugsturen. Gebruik hiervoor het bij de oorspronkelijke levering bijgesloten retourformulier. U kunt de te retourneren artikelen gewoon tijdens de reguliere openingstijden in alle filialen van PostNL afgeven.

   TOM TAILOR E-Commerce GmbH & Co. KG
   c/o arvato distribution GmbH
   Schleefstraße 266
   44287 Dortmund
   Duitsland

   Ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

   Houd u er rekening mee dat de geleverde artikelen uitsluitend op zicht - net als het passen in een winkel - mogen worden gebruikt. In geval van een beschadiging van de artikelen door verdergaand gebruik behouden wij ons het recht voor eventuele kosten in rekening te brengen.

   Mocht u de geretourneerde artikelen reeds hebben betaald, dan zullen wij het bedrag bij vermelding van uw bankrekening per omgaande terugstorten. Als u de factuur nog niet heeft voldaan, kunt u het factuurbedrag uiteraard verminderen met de prijs van de geretourneerde artikelen. Bij betaling onder rembours kan het enkele dagen langer duren voordat het bedrag wordt teruggestort, omdat wij eerst moeten wachten op overmaking van het bedrag dat de bezorger ontvangen heeft.

   Als u wilt ruilen, moet u de gewenste artikelen opnieuw bestellen.

   Het is helaas niet mogelijk om artikelen die u bij de TOM TAILOR E-shop heeft gekocht in TOM TAILOR stores te ruilen. Het is evenmin mogelijk om artikelen die u in een van de stores heeft gekocht bij de E-shop te ruilen of te reclameren.
 3. Betaalwijzen
  • 1. Op welke wijzen kunt u bij ons betalen?
   U kunt naar keuze na ontvangst van een rekening, met creditcard, onder rembours of met PayPal betalen. In afzonderlijke gevallen behoudt TOM TAILOR zich het recht voor bepaalde betaalwijzen uit te sluiten. Wij kunnen helaas geen contant geld of cheques per post accepteren. Bij verlies kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. In het kader van een controle van de kredietwaardigheid van klanten kunnen eventueel gegevens met de volgende dienstverleners worden uitgewisseld:

   Experian Nederland BV
   Kantoorgebouw ’t Schip’
   Verheeskade 25
   NL-2521 BE Den Haag

   Alle persoonlijke gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.
   • Betaling na ontvangst van een rekening: TOM TAILOR biedt het gemak van betaling na ontvangst van een rekening - mits u voldoende kredietwaardig bent.
    Om u voldoende gelegenheid te bieden de geleverde artikelen te proberen en te controleren, geeft TOM TAILOR u een betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst van de artikelen. Mocht u een deel van de geleverde artikelen retourneren, dan kunt u dit direct op de factuur in mindering brengen. Bij overschrijding van de betalingstermijn behouden wij ons het recht voor aanmaningskosten in rekening te brengen. Als u geen gebruik wilt maken van ons voorgedrukte overschrijvingsformulier, vermeld dan bij overmaking het factuurnummer, zodat er geen problemen in het betalingsverkeer ontstaan.
   • Betalingen met creditcard: De TOM TAILOR E-shop accepteert op dit moment Euro/Mastercard en Visa.
    Bij betaling met een creditcard wordt, op het moment dat u de betaling bevestigt, het getoonde bedrag 14 dagen lang op uw creditcard gereserveerd.
    Klanten die met creditcard betalen willen wij op het volgende attenderen:
    in geval van misbruik van uw creditcard door derden kunt u hier bij uw creditcardverstrekker melding van maken. In geval van misbruik ontvangt u dan normaliter uw geld terug.
   • Betalingen onder rembours: Betalingen onder rembours zijn alleen binnen Duitsland mogelijk.
   • Betalingen met PayPal: Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld sturen en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door handelaren geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

    Is het veilig?

    PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de handelaar.

    Waarom PayPal?
    • Aankopen of geld sturen via PayPal is gratis
    • Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal
    • PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay
   • Betalingen vooraf: Nadat u uw bestelling hebt afgerond, ontvangt u in het kader van de ontvangstbevestiging van uw bestelling een betalingsverzoek per e-mail. Daarin vindt u alle gegevens die u nodig hebt om het bedrag over te maken (bankgegevens, factuurbedrag, betalingskenmerk etc.).

    Zodra het bedrag op onze rekening is geboekt, sturen wij u per ommegaande de goederen toe. Als wij het volledige factuurbedrag niet tijdig na de bevestiging van uw bestelling ontvangen, moeten wij de opdracht helaas annuleren.
   • Betalingen met iDeal: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 4. Contact
  • 1. Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over de TOM TAILOR E-shop?
   Bij vragen over de E-shop kunt u altijd terecht bij onze Customer Service:

   Per e-mail
   E-mail: e-shop@tom-tailor.nl

   Per telefoon & fax

   Telefoon:
   010-7131853

   Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur

   Fax:
   010-7131854


   Per post
   TOM TAILOR E-Commerce GmbH & Co. KG
   Postfach 1700
   31817 Springe
   Duitsland

   Voor vragen met betrekking tot technische problemen met de E-shop kunt u een e-mail sturen naar het volgende adres.
   E-mail: technik@tom-tailor.nl

   Juridische informatie met betrekking tot de E-shop kunt u vinden in de colofon.

   Voor algemene vragen (jobs, pers, enz.) over TOM TAILOR kunt u terecht op onze website: www.tom-tailor.com
 5. Persoonlijk gedeelte
  • 1. Hoe kan ik me registreren?
   U kunt altijd een klantenaccount aanmaken bij de TOM TAILOR E-shop. Dit kunt u tijdens de bestelprocedure doen of via het menu-onderdeel 'Mijn account'
  • 2. Hoe kan ik inloggen?
   Daarvoor zijn er twee mogelijkheden.

   U kunt inloggen via het menu-onderdeel 'Mijn account' dat u op iedere pagina van de E-shop aantreft. U kunt ook inloggen tijdens de bestelprocedure nadat u de artikelen in het winkelmandje heeft gelegd, door op de knop 'Verder naar kassa' te klikken.
  • 3. Van welke functies kan ik in mijn account gebruikmaken?
   In uw account staan u verschillende functies ter beschikking. Zo kunt u onder andere al uw bestellingen bekijken, opdracht geven tot betaling van uw opgebouwde tegoed op uw bankrekening of uw lever- en factuuradres wijzigen. Verder kunt u ook uw tegoedbonnen en bonuspunten (zie Collectors Club) hier beheren.
  • 4. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?
   Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u via MIJN ACCOUNT een nieuw wachtwoord aanmaken en naar u toe laten zenden. U hoeft daartoe onder 'Wachtwoord vergeten?' alleen maar het e-mailadres in te vullen waarmee u zich bij ons heeft geregistreerd.
  • 5. Wat is de TOM TAILOR Collectors Club?
   De TOM TAILOR E-shop biedt alle klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan ons eigen bonusprogramma. Als u akkoord gaat met deelname aan de Collectors Club, ontvangt u bij iedere aankoop bij elke € 15,00 een bonuspunt. Zodra u 20 bonuspunten heeft gespaard, ontvangt u van ons automatisch een tegoedbon ter waarde van € 10,00. U kunt deze tegoedbon vervolgens inwisselen bij uw volgende bestelling. In uw klantenaccount kunt steeds u een overzicht vinden van de bonuspunten die u tot dusver bij elkaar heeft gespaard. Deze tegoeden zijn niet inwisselbaar voor geld.
 6. Technische instellingen
  • 1. Optimale beeldschermresolutie
   Voor een correcte weergave van de TOM TAILOR E-shop moet uw beeldscherm zijn ingesteld op een resolutie van ten minste 800 x 600 pixels, voor een optimale weergave is een resolutie van 1.024 x 768 pixels vereist.
  • 2. Ondersteunde browsers
   Om een correcte weergave en functionaliteit van de TOM TAILOR E-SHOP te garanderen, adviseren wij u de browserversies Internet Explorer 6.0, Firefox 1.07, Opera 8.5 of Netscape 7.0 (of hogere versies) te gebruiken. Voor een optimale weergave van de pagina's moet u uw browser zodanig instellen dat Java en JavaScript zijn geactiveerd. Om artikelen in het winkelmandje te kunnen leggen, moet de functie 'Cookies accepteren' zijn aangevinkt.
  • 3. Wat zijn cookies? En waarvoor zijn ze nodig?
   Om een bestelling in de TOM TAILOR E-SHOP te kunnen opgeven, moeten de beveiligingsinstellingen van uw browser het opslaan van zogenaamde cookies op uw pc toestaan. Cookies zijn kleine bestanden die vanuit onze website op uw harde schijf worden opgeslagen en die herkenning mogelijk maken.

   Wij gebruiken cookies om frequentie en paginagebruik te analyseren en voor commerciële doeleinden.

   Voor alle analyses gebruiken wij cookie-informatie uitsluitend zonder links met persoonlijke adressen, dus volledig anoniem.

   Het gebruik van cookies is op internet een gangbare praktijk waarmee het gemak voor de bezoeker wordt verbeterd doordat de internetpagina's beter op hem kunnen worden afgestemd. De cookies die door ons op uw pc worden opgeslagen, blijven daar voor onbepaalde tijd staan en deze kunt u te allen tijde wissen.

   Door de beveiligingsinstellingen in uw browser te wijzigen, kunt u het opslaan van cookies op elk moment uitschakelen of van begin af aan voorkomen. Houd er echter rekening mee, dat u dan geen aankopen meer kunt doen in de TOM TAILOR E-SHOP.
 7. Privacy/gegevensbescherming
  • 1. Wat doen wij om uw gegevens te beschermen?
   Uw privacy is zeer belangrijk voor ons. Als klant van de TOM TAILOR E-SHOP kunt u veilig aankopen doen. In principe kunt u onze website bezoeken zonder persoonlijke gegevens achter te laten. In de volgende gevallen hebben wij echter wel uw gegevens nodig:

   - bij bestellingen;
   - voor een abonnement op onze Newsletter.

   De gegevens die u over uzelf of over uw interesses verstrekt, worden door ons uitsluitend gebruikt om u een optimale service en een op uw behoeften afgestemd aanbod te bieden. Uw persoonlijke gegevens worden op alle mogelijke manieren beschermd:

   WIJ VERSTREKKEN UW GEGEVENS ONDER GEEN BEDING TEN BEHOEVE VAN COMMERCIËLE DOELEINDEN AAN DERDEN!

   De gegevens die wij nodig hebben om een en ander te verwerken, worden opgeslagen en indien nodig voor het afhandelen van bestellingen doorgegeven aan onze dienstenpartners of met ons gelieerde ondernemingen. Alle persoonlijke gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. In verband met het controleren van de kredietwaardigheid van klanten worden zonodig gegevens uitgewisseld met de desbetreffende ondernemingen.

   Als u door registratie voor onze gratis Newsletter toestemming heeft gegeven voor het gebruik van uw gegevens voor reclamedoeleinden, kunt u deze toestemming op elk moment herroepen door een bericht naar onze Customer Service (e-mail: E-Shop@tom-tailor.nl) te sturen. Na ontvangst van uw bezwaar zullen wij de desbetreffende gegevens niet meer gebruiken en verwerken en verdere toezending van reclamemiddelen per direct beëindigen.
  • 2. Hoe worden mijn persoonlijke gegevens bij bestellingen in de E-shop beschermd?
   Alle persoonlijke gegevens worden gecodeerd voordat deze uw pc verlaten en via internet worden overgedragen. Daarvoor maakt TOM TAILOR gebruik van de erkende en veilige 'Secure Socket Layer' (SSL)-overdracht met AES 256-bits codering. De gecodeerde gegevens van uw bestelling, uw naam, uw adres of uw creditcard kunnen niet door buitenstaanders worden gelezen.
  • 3. Waarom moet ik bij een bestelling mijn telefoonnummer en mijn geboortedatum vermelden?
   Wij hebben uw telefoonnummer nodig om eventuele vragen met betrekking tot uw order zo snel mogelijk en probleemloos op te kunnen lossen.
   Wij hebben uw geboortedatum nodig om er zeker van te zijn dat wij u niet verwarren met andere klanten - die eventueel dezelfde naam hebben.

 •  

TOM TAILOR Lifestyle – Uw webshop voor mode en accessoires

De nieuwste casual looks voor dames, heren en kinderen – TOM TAILOR heeft zowel alledaagse outfits als elegante mode voor feestelijke gelegenheden en normale werkdagen. De collectie staat voor individualiteit en zelfbewustzijn en combineert op een vakkundige manier klassieke elementen met seizoensgebonden modetrends. De Young Fashion collectie TOM TAILOR Denim is altijd cool en stoer met vele jeansstijlen. De damesmode van TOM TAILOR is modieus en vrouwelijk, de herenmode is vlot en eenvoudig, maar net zo modieus.

Fashion-inspiraties voor hem en haar

Of u nu op zoek bent naar T-shirts, jacks, jeans of jurken – met ons grote assortiment eenvoudige basics en gedetailleerde stijlen vinden modeliefhebbers in onze webshop niet alleen een aanvulling op hun look, maar ook een hoop inspiratie! Als inspiratiebron voor uw eigen dames- of herenkleding presenteren wij met talrijke modethema's perfect afgestemde looks, zoals ze in de modemetropolen van de wereld worden gedragen. De attributen zijn levendig, natuurlijk en zelfbewust, zodat u opvalt met deze mode. De mode van TOM TAILOR weerspiegelt een stijl die bij u en uw leven past, waar u ook naartoe gaat en wat u ook van plan bent.

Kindermode voor jong en oud

Ook de kinder- en jeugdmode van TOM TAILOR voor jongens en meisjes tot 16 jaar is urban en modern. Onze kindercollectie bevat vele modieuze looks die zowel functioneel als cool zijn, zodat uw kinderen ook op school goed voor de dag komen. De outfits voor tienermeisjes zijn verrassend door gedurfde combinaties en bestaan zowel uit kleurrijke meisjesmode als vrouwelijke rokken of blouses voor jongedames. Ook voor tienerjongens biedt TOM TAILOR een coole look van kop tot teen. Van sportieve petten tot praktische wintersneakers. En ook niet onbelangrijk: de gebruikelijke hoogwaardige kwaliteit, optimale pasvormen en doordachte functionaliteit maken de alledaagse kleding voor kinderen gewoon perfect.