Door cookies wordt ons aanbod gemakkelijker en effectiever te gebruiken. Door onze website te gebruiken verklaart u in te stemmen met het gebruik van cookies. Lees verder Ok
TOM TAILOR E-Commerce GmbH & Co. KG
Garstedter Weg 14
22453 Hamburg
Duitsland
Amtsgericht Hamburg: HRA 121247
Vertegenwoordigd door de verantwoordelijke deelgenote (een beherende vennoot):
TOM TAILOR Verwaltungs-GmbH
Garstedter Weg 14
22453 Hamburg
Duitsland
Amtsgericht Hamburg: HRB 121 822
Directeur:
Thomas Dressendörfer, Dr. Maik Kleinschmidt
VAT-Ident-No.:
NL823558812B01
Uit Nederland
Per telefoon:
010-7131853


Per fax:
010-7131854

Per e-mail:
e-shop@tom-tailor.nl
De Europese Commissie heeft een platform voor online geschillenbeslechting opgesteld:
De Europese Commissie zet binnenkort een platform bereid voor het bijlegen van online conflicten (OS). De link stellen wij hier bereid. http://ec.europa.eu/odr
Opmerking, overeenkomstig de consument geschillenbeslechtings wet: De TOM TAILOR e-commerce GmbH & Co. KG is niet bereid en verplicht deel te nemen in geschillenbeslechtingsprocedures met de geschillencommissie.
Design en realisatie
Wiethe Digital GmbH & Co. KG

  •  

TOM TAILOR Lifestyle – Uw webshop voor mode en accessoires

De nieuwste casual looks voor dames, heren en kinderen – TOM TAILOR heeft zowel alledaagse outfits als elegante mode voor feestelijke gelegenheden en normale werkdagen. De collectie staat voor individualiteit en zelfbewustzijn en combineert op een vakkundige manier klassieke elementen met seizoensgebonden modetrends. De Young Fashion collectie TOM TAILOR Denim is altijd cool en stoer met vele jeansstijlen. De damesmode van TOM TAILOR is modieus en vrouwelijk, de herenmode is vlot en eenvoudig, maar net zo modieus.

Fashion-inspiraties voor hem en haar

Of u nu op zoek bent naar T-shirts, jacks, jeans of jurken – met ons grote assortiment eenvoudige basics en gedetailleerde stijlen vinden modeliefhebbers in onze webshop niet alleen een aanvulling op hun look, maar ook een hoop inspiratie! Als inspiratiebron voor uw eigen dames- of herenkleding presenteren wij met talrijke modethema's perfect afgestemde looks, zoals ze in de modemetropolen van de wereld worden gedragen. De attributen zijn levendig, natuurlijk en zelfbewust, zodat u opvalt met deze mode. De mode van TOM TAILOR weerspiegelt een stijl die bij u en uw leven past, waar u ook naartoe gaat en wat u ook van plan bent.

Kindermode voor jong en oud

Ook de kinder- en jeugdmode van TOM TAILOR voor jongens en meisjes tot 16 jaar is urban en modern. Onze kindercollectie bevat vele modieuze looks die zowel functioneel als cool zijn, zodat uw kinderen ook op school goed voor de dag komen. De outfits voor tienermeisjes zijn verrassend door gedurfde combinaties en bestaan zowel uit kleurrijke meisjesmode als vrouwelijke rokken of blouses voor jongedames. Ook voor tienerjongens biedt TOM TAILOR een coole look van kop tot teen. Van sportieve petten tot praktische wintersneakers. En ook niet onbelangrijk: de gebruikelijke hoogwaardige kwaliteit, optimale pasvormen en doordachte functionaliteit maken de alledaagse kleding voor kinderen gewoon perfect.