Betaalopties


VERZENDKOSTEN

TOM TAILOR brengt 0,99 aan verzendkosten in rekening voor iedere bestelling.
Het retourneren van artikelen blijft gratis voor u.


Het minimale bestelbedrag is EUR 24. De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen vanaf ontvangst van de bestelling.

KOPEN OP REKENING:

MasterCard VISA

Naast betaling met creditcard kunt u – op voorwaarde dat uw liquiditeit goed wordt bevonden tijdens het bestelproces – ook via een bankoverschrijving na ontvangst van de goederen betalen. TOM TAILOR biedt u een betaaltermijn van 14 dagen aan.

Voor uw veiligheid:

MasterCard SecureCode

MasterCard® SecureCode™ is een nieuwe service van MasterCard en de aanbieder van uw creditcard, waardoor u nog veiliger online aankopen kunt doen. Het is niet noodzakelijk om een nieuwe MasterCard of Maestro®-kaart aan te vragen. U kiest zelf uw persoonlijke code en deze wordt nooit doorgegeven aan de online winkel. Een persoonlijke code betekent meer bescherming tegen misbruik van uw credit- of debetkaart als u online aankopen doet.

Telkens als u met uw MasterCard of Maestro-kaart online iets bij een deelnemende winkel koopt, verschijnt een venster van de aanbieder van uw kaart. Hier wordt u gevraagd om uw persoonlijke SecureCode in te vullen, net zoals uw bank dit doet bij de pinautomaat. Binnen enkele seconden controleert de aanbieder van uw creditcard uw gegevens, waarna u uw aankoop kunt afronden.

Meer informatie over de MasterCard SecureCode vindt
u onder www.mastercardsecurecode.com

Verified by VISA

Meer veiligheid tijdens het online shoppen

Verified by Visa is een nieuwe service waardoor online shoppen voor u nu bijzonder veilig wordt.

Met Verified by Visa kunt u uw identiteit bevestigen om nog veiliger online te kunnen shoppen. Dit is heel gemakkelijk en u kunt hiervoor uw huidige Visa-creditcard gebruiken. U registreert uw creditcard slechts één keer bij de aanbieder van uw creditcard. Kies hierbij een persoonlijk, individueel password.

Het is heel gemakkelijk: Als u vervolgens online iets bij een deelnemende winkel koopt, verschijnt een venster van de aanbieder van uw creditcard. Vul hier uw wachtwoord in. Aan de hand daarvan wordt uw identiteit gecontroleerd, zodat uw betalingen veilig zijn.

Neem contact op met de aanbieder van uw creditcard of uw bank voor meer informatie over het activeren van Verified by Visa.

WIJ ACCEPTEREN:

PayPal-Standard-Logo

Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld sturen en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door handelaren geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

Is het veilig?
PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de handelaar.

Waarom PayPal?
• Aankopen of geld sturen via PayPal is gratis
• Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal
• PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.