TOM TAILOR Denim

Jouw zin voor avontuur is aanstekelijk, je wilt lol hebben en snakt naar nieuwe uitdagingen. Je houdt van je vrijheid, bent jong, onafhankelijk en onconventioneel. Je leeft jouw leven zelfbewust, moedig en spontaan. En wij begeleiden jou erbij. TOM TAILOR Denim richt zich op jonge, authentieke mensen die met hun eigen stijl door het leven willen gaan. We zijn gek op trendy urban styles – net als jij.

TOM TAILOR Denim: Elke maand nieuwe looks

Zodat je het leven van haar mooiste kant kunt genieten hebben wij elke maand nieuwe styles voor jou die je steeds opnieuw naar jouw eigen regels kunt combineren. Soms provocerend, dan weer extreem nonchalant. Geniet van een lifestyle die bij jouw past. Absoluut authentiek en altijd met veel plezier. Mode die zelfbewustzijn, vrijheid, onafhankelijkheid en spontaniteit symboliseert. Onze missie: Young fashion voor open-minded personalities. Ontdek de onconventionele, moedige en sportieve looks van TOM TAILOR Denim.

Op het gebied van stijl, kwaliteit en trends leggen wij de lat zeer hoog door ze steeds weer nieuw te interpreteren. Onze designers creëren niet alleen maar collecties, maar ook een nieuwe levensstijl. Met een extra portie liefde voor detail en met een continue drang naar nieuwe uitvindingen.

TOM TAILOR Denim: Ons hart slaat voor jeans!

In de TOM TAILOR Denim fashion wereld staat indigoblauw centraal. Onze focus ligt op jeans, omdat we van ze houden. Jeans stof is onze ziel die in allerlei pasvormen, wassingen, kwaliteiten en details leeft.

Skinny fit of boyfriend style: jij bent een vrouw die ervan houdt jezelf dagelijks opnieuw uit te vinden, en daarom vind je bij ons talloze verschillende jeans-looks, van de extra smalle Jona met gevoerde destroys tot de coole Live: met skinny fits en laag kruis. Je wilt een boyfriend & ankle – dan is de Liva perfect voor jou. Heb je liever een slim fit? Probeer de Stella eens uit. Ook mannen vinden van tapered tot regular en super slim hun jeans met een perfecte pasvorm. Van Aedan tot Piers en Conroy – met coole details, wassingen en destroys.

We zijn weliswaar helemaal weg van jeans, maar hebben ook andere broeken in ons assortiment: chinos die of heel skinny zitten of extreem nonchalant vallen, joggingbroeken, palazzobroeken, harembroeken, cargo’s, bermuda’s en shorts tot overall – neem een kijkje en vind jouw favorieten!

TOM TAILOR Denim: Urban en casual

Je vindt bij ons elke maand nieuwe trendy tops, truien en sweatjacks, die met allerlei bijzondere finesses de toon zetten. Blouses, van cold-shoulder tot one-shoulder en off-shoulder, tunieken met rijk gekleurde stiksels, mooie ruchesblouses, opvallende blouses met volants, blouses met trompetmouwen of ballonmouwen. Fascinerende details. Ook de mannen komen bij ons niet te kort, want wie naar nieuwe overhemden zoekt vindt bij TOM TAILOR Denim gegarandeerd zijn stijl, van button-down tot staande kraag, overhemden met lange en korte mouwen, met subtiele prints of opvallend geruit. Hou je van polo’s? Gewoon mooi in uni-kleur of met heel bijzondere allover prints – de polo’s van TOM TAILOR Denim zijn alles behalve gewoontjes. Ze staan voor een moedige, sportieve en onconventionele levensstijl. Ook jij kunt nu de onconventionele looks van TOM TAILOR Denim ontdekken!

Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon** voor u.

Storefinder
Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Ontdek uw store