0
Filteren
Sorteren
Filteren
Maat
Kleur
blauw
grauw
groen
bruin
zwart
rood
wit
beige
Materiaal
Fit
Patroon
Hoogte Tailleband
Merk
Grote maten
Prijs
23 - 53
Duurzame Mode
Korting
0 - 30 %
Categorie

Herenshorts van TOM TAILOR

Er zijn diverse kledingstukken die modegeschiedenis hebben geschreven. Zo is bijvoorbeeld the little black dress een echte klassieker geworden en de baseballpet een gouwe ouwe. Wij willen nog een topstuk toevoegen en vullen de lijst aan met de herenshort. Shorts worden in lente en zomer met plezier gedragen en zijn dan ook de ideale metgezel op barbecues en andere zomerfeestjes waar we door de wind worden gekoeld en door de zon gebruind.

Herenshorts - vroeger en nu

Er was eens een tijd waarin we zonder een groot stijlbewustzijn en een gezonde portie zelfvertrouwen als volwassene geen shorts konden dragen. Een korte broek was iets voor de jongere generatie die toen nog verlangend uitkeek naar een eerste lange broek. Eenmaal volwassen, was er geen weg meer terug en de mannengemeenschap moest het revolutionaire dragen van shorts moeizaam bevechten. Hier kwam pas verandering in toen Amerikaanse knee pants en knickerbockers langzamerhand begonnen door te dringen tot de kledingkasten van volwassen dragers. Nu kunnen wij ons dat niet meer voorstellen!

Zo worden shorts tegenwoordig gedragen

Staat de zomer met hoge temperaturen voor de deur, dan is het al snel duidelijk dat het afgelopen is met de traditionele jeans. Dan moeten shorts in alle kleuren en vormen uitkomst bieden voor de heren: gelukkig bestaat deze keuze ondertussen! Herenshorts zijn er in de meest verschillende modellen – variërend van strakke bermudashorts tot nonchalante chinoshorts! Hoe warmer het wordt, hoe lichter de stoffen: katoen en katoenmengsels zijn ideaal en ook nog gemakkelijk te onderhouden. Hoewel herenshorts op kantoor minder gebruikelijk zijn dan in vrije tijd kunnen er met poloshirts en henley-shirts trendy looks worden gecreëerd. In combinatie met chinoshorts of slim bemudashorts wordt het niet te warm en ben je fantastisch gestyled. Ook in het overgangsseizoen is een nonchalant colbertje gecombineerd met stijlvolle herenshorts populair. Herenshorts, vooral de klassieke jeansshorts, zijn robuuste kameraden in vakantie en vrije tijd en zelfs op kantoor. Gelegenheden waar shorts kunnen worden gedragen beperken zich allang niet meer tot het vakantiekamp en het schooluniform. Tegenwoordig dragen we herenshorts wanneer we daar zin in hebben: op het vrijgezellenfeestje, bij de diploma-uitreiking, bij een biertje op vrijdag of bij de lunch!

Combinatie-klassieker op vele manieren

Juist omdat herenshorts zo veelzijdig zijn, ontstaan er de meest geraffineerde combinaties. Er is het zakelijke type dat er fantastisch uitziet in chinoshorts en een T-shirt met korte mouwen, het zorgeloze type dat hippe used-jeansshorts en shirts met print draagt en het nonchalante type dat zich presenteert in wijde slobbershorts voor heren. Er is van alles, van skinny & slim en straight of regular tot relaxed. Onze kleding vertegenwoordigt onze leefstijl en ons welbevinden, we vestigen maatstaven en bepalen wie we zijn. Inspirerende kleding heeft alles te maken met wat wij esthetisch en aantrekkelijk vinden. Herenshorts vertegenwoordigen talrijke stijlen en zijn net zo veelzijdig als jijzelf. In het grote assortiment herenshorts van TOM TAILOR zit beslist ook iets voor jou. Bekijk de nieuwe artikelen en ontdek je favoriete kledingstuk!

15% korting*

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je volgende aankoop.