Accessoires voor Jongens
Accessoires

62 Artikelen

4896per pagina
Filter
Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon** voor u.

Storefinder
Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Ontdek uw store

Accessoires voor jongens: Van top tot teen goed gekleed

Ook jongens hebben accessoires nodig. In ieder geval wanneer het buiten kouder wordt. Dan zijn accessoires zoals mutsen, handschoenen en sjaals, naast warme gebreide kleding, erg in. Zo komen de kinderen en tieners zonder verkouden te worden de herfst en winter door. Maar accessoires kunnen veel meer doen dan warmte bieden.

Mutsen voor jongens: coole warme pieces van breisel

Elke basic winterjas fleurt met een vrolijk gekleurde gebreide muts en een net zo kleurrijke sjaal en handschoenen meteen op en komt mooi tot zijn recht. Deze accessoires voor jongens beschermen tegen weer en wind en vormen zowel een modieuze als stijlvolle aanvulling op de outfit. Of het nu gaat om een lichte katoenen muts of een warme gebreide muts, het is mooi als accessoires een bijpassende kleur hebben en de sjaal en muts op elk elkaar zijn afgestemd. Het is natuurlijk geen verplichting. Je kunt er ook voor kiezen om je zoon in vrolijke accessoires te hullen die qua kleur compleet van elkaar verschillen.

Mutsen voor kinderen moeten passen!

Let bij de aankoop van een muts erop dat deze precies de juiste maat heeft en perfect past. Zoals je weet kunnen jongens in de leeftijd van 1,5 tot 17 jaar behoorlijk wild zijn. Hun hele dag bestaat uit pure actie: de kleintjes klauteren, lopen en stoeien, de grotere voetballen, skaten en willen vooral zeer cool ogen. Mutsen moeten daarom goed zitten, want anders raken ze zoek of zakken ze over de ogen van kinderen. In de zomer trekken stijlvolle kerels er graag met petten voor jongens op uit. Die staan extra casual en beschermen tegen te fel zonlicht. De petten kunnen meestal in de grootte worden versteld, waardoor ze een lange tijd kunnen meegroeien. Iets anders dat een belangrijke plaats inneemt bij kleine en grote jongens: de beanie. De casual beanie zit strak over het hoofd en valt losjes naar achter. Ook hiervan bestaan er lichte modellen voor de zomer en warme gebreide mutsen voor de winter in een veelvoud van kleuren en motieven.

Zo blijven de handen lekker warm

Kinderhanschoenen beschermen de handen tegen de ijzige kou. Je hebt hierbij de keuze uit wanten en handschoenen. Bij kleine kinderen wordt doorgaans gekozen voor wanten. Als de kinderen groter worden, zijn handschoenen handiger, omdat ze daarmee een betere grip hebben. Als ze ook nog eens waterafstotend zijn, kunnen er perfect sneeuwballen mee worden gemaakt. Tieners willen natuurlijk ook warme handen, Ze kunnen kiezen uit verschillende exemplaren: van zeer basic en klassiek tot aan modellen met motief of met veel kleur. Omdat de jongens continu in beweging zijn, voorkomt een riem dat hun broek afzakt. Riemen zijn er ook in allerlei soorten: fel en bont gekleurd, basic of stijlvol in bruin, donkerblauw en zwart. Met onze hoogwaardige sokken weet je zeker dat ze niet wegglijden, of het nu gaat om sneakersokken of klassieke sokken. Door de katoenmix met elastaan blijven de sokken perfect zitten. Je hebt de keuze uit patronen, grappige motieven, basic effen, een subtiele kleur of juist felgekleurd. Koop ze dan meteen in een set van twee of drie paar, want elke dag hebben kinderen schone sokken nodig.