Storefinder
0
0
Categorieën
-30% bovenop de sale*

-30% bovenop de sale*

Gebruik de code: EXTRA30

Kleding

1699 Artikelen

4896per pagina
Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon voor u.

Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Kinderkleding – de lente- en zomertrends van het jaar

Hoofdzaak: comfortabel, gemakkelijk in het onderhoud en robuust? In tegendeel! Bij kinderkleding gaat het om hoogste kwaliteit in elk opzicht. Kinderkleding moet betoverend zijn – dit hebben wij ons bij TOM TAILOR tot doel gesteld! Onze kinderkleren voor de lente en zomer van 2018 zijn kleurig, gedurfd en versierd met talloze details. Nautische looks zijn deze zomer voor jongens en meisjes helemaal in, net als coole details en sportieve, opvallende kleuren – het devies luidt 100% draagcomfort met originele designs. Daarnaast gaan we voor streetwear: Coole logo-sweatshirts en T-shirts, sneakers, regencapes en waterafstotende speelbroeken komen in de lente van 2018 weer in de kledingkast te liggen. Voor ons is het belangrijk hoe onze allerkleinsten worden aangekleed. Het moet mooi zijn, maar ook comfortabel en in het beste geval gemakkelijk te onderhouden. - Voor ons is dat allemaal geen probleem.

Modieuze trends voor de tieners van vandaag

Maar wat willen de tieners dit jaar in lente en zomer? De trends volgen drie duidelijke lijnen: sportieve knowhow, creatieve esthetiek en nieuwe, maritieme versies van oude trends. De sportieve kinderkleding krijgt in de lente en zomer van 2018 elegantere accenten – door het nieuwe gevoel voor athleisure worden modieus gedateerde sportjasjes veranderd in echte luxesweaters. Abstracte grafische patronen komen op ons af, maar ook nieuwe prints die een wolk van verdroomde fantasie meebrengen. Maritieme looks ondergaan een rustieke transformatie – verwassen en zachte kleuren worden weer trendy. Meisjes dragen lieftallige kleren, coole jeans en speelse topjes. Voor jongens zijn er gemakkelijke sweaters, bedrukte shirts en verwassen spijkerbroeken. Al die verschillende stijlen zijn met elkaar verweven zijn en scoren op originaliteit.

Help! De baby komt!

Opgelet! Ook voor de allerkleinsten is er dit jaar weer veel nieuws – op de kinderafdeling liggen kruippakjes, babymutsjes, T-shirts, sokjes en hansopjes – bij voorkeur met betoverende designs en van zachte kwaliteit. Om kinderen zich prettig en geborgen te laten voelen, zijn hoogwaardige stoffen en zorgvuldige verwerking een must! Maar niet alleen kwaliteit speelt een belangrijke rol, ook de gangbare trends zijn van invloed: ultraviolet, de trendkleur van deze zomer, gaat opschudding veroorzaken op de babyafdeling. Het blauwachtige lila vertegenwoordigt onderzoeksdrang, creativiteit en visionair denkvermogen. De trendkleur wordt steeds populairder. Voor zee-liefhebbers en Frankrijk-fans wordt dit seizoen bijzonder aantrekkelijk. Maritieme looks brengen feestelijke charme in de kinderkamer. Bijzonder populair zijn de schattige kruippakjes en pyjama’s met tijdloze designs. Voor het nageslacht alleen het allerbeste, luidt het devies. Zo kunnen de kleintjes fantastische avonturen beleven in de speeltuin en zien de kinderkleren er na de eerste wasgang nog altijd uit als nieuw. Ook de babymode voldoet in lente en zomer 2018 aan de nieuwste trends; iedere (aanstaande) moeder weet hoe leuk dit is en hoeveel plezier er te beleven valt aan het aankleden van je kinderen. Modieuze babykleding mag dit seizoen best wat hoogwaardiger, speelser en kleuriger zijn.

Throwback in lente en zomer 2018

De lente- en zomertrends beloven dit jaar opwindende nieuwe versies en toekomstgeoriënteerde knowhow. Maritieme, nautische looks zijn eleganter en ongecompliceerder, de jaren 90 keren terug in de vorm van sportieve athleisure jasjes en broeken, modieuze designs sieren de schappen. Bijzonder stylish is de robuuste outdoor-kleding die geweldig gecombineerd kan worden met klassieke streetwear – individueel, modieus, cool en onafhankelijk. Bij ons vind je een groot assortiment hippe en stijlvolle kinderkleding voor zelfbewuste kinderen en tieners. Ontdek geweldige outfits voor indoor en outdoor, voor kleuterschool, speeltuin en verjaardagen!