How to style knit pants

De Knit Pant is het perfecte alternatief voor denim en maakt het ons mogelijk om de hele dag een relaxed outfit te dragen en daarbij toch altijd goed gekleed te zijn. Wij tonen jou verschillende outfit-creaties die comfortabel en trendy tegelijk zijn.

Welke bovenstukken passen bij de Knit Pant?

Dat hangt helemaal af van de gelegenheid. Voor een casual alledaagse look kun je de Knit Pant combineren met een losjes vallend T-shirt. Maar let er wel op dat je shirt niet te oversized is, omdat je look anders te rommelig wordt. Om dit te compenseren kun je je bovenstuk ook losjes in de broeksband stoppen. Om de everyday look compleet te maken kun je er een jeansjack bij dragen die je openlaat. Maar ook de combinatie van Knit Pant en sweatshirt is zeker geen Don’t, zoals onze looks laten zien.

Voor een meer chique look is een elegante blouse van lichte stof geschikt of een T-shirt met glans-effect. Perfect met een leren jack erover.

Welke schoenen passen bij Knit Pants?

Schoenen geven je outfit een elegante upgrade of een nonchalante uitstraling. Bij een chique look passen high heels en sandalen met hakken het beste. Maar ook platte schoenen zoals sandalen zonder hak of sneakers kun je prima combineren bij de Knit Pants. Tip: om je benen langer te laten lijken rol je de broekspijpen op tot op je enkels.

Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon* voor u.

Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Storefinder