Jeans Combinations

De jeans heeft zich ontwikkeld van puur bedoeld als werkbroek tot een allround-talent waarvan iedereen minstens een model in zijn kast heeft hangen. Hij past overal bij en is altijd up to date. Kortom: een absolute must-have! Ontdek nu welke stijl jeans het beste bij jou past en hoe je jouw nieuwe lievelingsbroek kunt combineren.

DE SKINNY JEANS

Dankzij het deel stretch past deze broek zich perfect aan de lichaamsvormen aan. De smalle pasvorm flatteert elk figuur, voelt als een tweede huid aan en geeft contour. Het verschil met de Slim Jeans is de smallere broekspijp.

DE SLIM JEANS

De Slim Jeans omsluit de billen en bovenbenen, terwijl de broekspijpen iets losser om de onderbenen zitten dan de Skinny Jeans.

DE STRAIGHT JEANS

Door de rechte broekspijp is dit een klassieker model dan de Slim Jeans. Straight Fit jeans zitten qua pasvorm wat losser om de onder- en bovenbenen en hebben een zeer aangenaam draaggevoel. Staat mooi bij elk figuur en is een echte allrounder.

DE BOYFRIEND JEANS

Deze jeans zit losjes om de heupen en is hierdoor supercomfortabel. Opgerolde broekspijpen en een shirt dat losjes in de broeksband is gestopt accentueren de nonchalante pasvorm van deze jeans.

DE MOM JEANS

Een relatief nieuwe trend is de Mom Jeans, een combinatie tussen Straight en Boyfriend Jeans. Hierdoor is deze broek nonchalant en flatteert tegelijkertijd het figuur.

Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon* voor u.

Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Storefinder