La vie en rose

Dit is hoe je deze zomer de nieuwe trendkleur Vintage Rose draagt

Bij de kleur roze denk je meteen aan kinderkleding of Barbie? Met onze outfit-tips voor de nieuwe trendkleur Vintage Rose overtuigen wij jou van het tegendeel. Deze nieuwe kleurtint is een echte blikvanger. In tegenstelling tot klassiek roze heeft hij niet zozeer een meisjesachtige uitstraling maar is juist heel elegant en vrouwelijk. Wil je weten hoe je deze kleur het beste kunt combineren? Hier laten we je zien hoe je dat doet.

Colour Blocking

Zwart en wit zijn de meest klassieke combinatiekleuren bij Vintage Rose, maar er is meer mogelijk. Colour blocking met verschillende roze-tinten vraagt om wat durf, maar ziet er wel hartstikke hip en volwassen uit, zoals de onderstaande drie looks bewijzen. Vintag Rose in combinatie met zachtroze tinten, felgeel en subtiel donkerblauw is - in onze ogen - de perfecte kleurencombinatie.

Vintage Rose & wit

Voor in de zomer past wit perfect bij roze en creëert een schattige pastel-look.

Casual & chic

Ben je meer het type voor jeans? Combineer dan je lievelingsbroek met een It piece zoals een blouse of een blazer in een roze kleur.

Meisjesachtig & cool

Draag je bij elke gelegenheid, of dit nu op het werk of in je vrije tijd is, een jurk of rok, dan kun je ook gaan voor een roze kledingstuk met een meisjesachtige charme. Geef de meisjesachtige look een contrasterende touch met coole sneakers en een stoer jeansjack. Met een jeansjack ziet Vintage Rose er heel nonchalant uit. Special effect: met een sherpa-kraag en een pluche-binnenvoering maak je je outfit ook geschikt voor de herfst.

Stijlvol & vrouwelijk

Bijzonder stijlvol en vrouwelijk is de combinatie met camel. Je kunt b.v. een camel-kleurige jas over een roze blouse dragen voor een heel volwassen uitstraling.

Meer "Vintage Rose"-Styles

Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon* voor u.

Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Storefinder