0
Filteren
Sorteren
Filteren
Korting
0 - 13 %
Prijs
23 - 31
Maat
Materiaal
Kleur
blauw
grauw
Patroon
Type Product
Duurzame Mode

Jeans voor jongens in veel verschillende modellen

Jeans voor jongens en tieners moeten tegen een stootje kunnen. Of het nu gaat om het klimmen op de speelplaats, ravotten in de modder, voetballen op het schoolplein of het skaten in de vrije tijd: hier is stevig materiaal nodig dat er tegelijkertijd goed uitziet en voor kids supercomfortabel is. Onze denim broeken voor jongens voldoen hier moeiteloos aan. Dat maakt dat onze modellen jeans ook alles in zich hebben om de favoriete broek van de kids te worden. Kleine en grote jongens van 1,5 tot 17 jaar moeten zich lekker voelen in onze jeans. Mode voor kinderen, of het nu om broeken of shirts gaat, moet zorgen voor plezier en in ieder geval comfortabel, stevig en onderhoudsvriendelijk zijn. De jongens moeten de jeans graag willen aantrekken. Daarom is juist bij deze leeftijdsgroep het zo belangrijk dat ze een hoog draagcomfort hebben. Ook kleine jongens weten namelijk al wat ze wel cool vinden en niet. Kinderen ontwikkelen al heel vroeg een eigen smaak voor mode. Ouders van tieners hebben uiterlijk wanneer de pubertijd begint helemaal geen inspraak meer wat betreft outfits. Daarom overtuigen onze jeans door de look, het comfort van de fit en de kwaliteit van de denim.

Slim fit voor kinderen

Een elastische band is natuurlijk heel handig bij kinderen die snel groeien. Zo kan de bandwijdte individueel worden versteld en zit de band erg goed. Later wordt er dan gekozen voor de klassieke combinatie met ritssluiting en knoop. We hebben jeans voor kids in het assortiment in de maten 92 tot 176. Bij de jongens zijn smalle pasvormen (slim fits) helemaal in. Deze jeans met slim fit zorgt niet voor beperkingen, doordat aan het denim wat elastaan is toegevoegd. De stretch bij de slim fit jeans zorgt voor een perfecte pasvorm en eveneens voor veel comfort. Used looks, crinkles, slijtageplekken, whiskers, coole wassingen en mooie kleuren zorgen voor de modieuze vintage look bij jeans. Voor een nette, fijnere uitstraling is de vintage look soms niet gewenst. Dan moet een jeans er heel netjes uitzien. Daarom hebben we natuurlijk ook regular fit broeken in klassiek donkerblauw. Hierbij passen coole shirts en truien.

Zo behouden de broeken hun model

Of het nu gaat om slim of regular fit, donkerblauw of een used look, de kinderbroeken hebben wat te verduren en aan het einde van de dag belanden ze vaak in de was. Het denim moet kwalitatief zeer hoogwaardig zijn om zonder kleerscheuren het constante wassen te doorstaan. Met de volgende tips blijven de broeken zeer goed in model:

  • Keer de broek voor het wassen binnenstebuiten en sluit alle knopen en ritssluitingen die erop zitten.
  • Het beste kan een wasmiddel voor gekleurde of fijne was worden gebruikt om de kleur lang te behouden.
  • Als de jeans normaal zijn vervuild, volstaat 30° C. Hardnekkige vlekken kun je voor het wassen nog extra behandelen met een speciale vlekverwijderaar.
  • Let op bij jeans met elastaan: maak geen gebruik van wasverzachters, want die tasten de elastische vezels van de broek aan.

15% korting*

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je volgende aankoop.